Kategorijos

Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2009  »
SePrAnTrKtPnŠe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Trečiadienis, 2024-04-24, 04:24
Sveiki prisijungę! Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai()

Rašliava

MB » 2009 » Rugpjūtis » 9 » Jubiliejinis futbolo turnyras Kūtvėlos X
Jubiliejinis futbolo turnyras Kūtvėlos X
19:10
Taigi taigi.. Kaip bebūtų keista,tačiau futbolo alkoholiku šutvė iš Panevėžio sudalyvavo prestižiniame ir jubiliejiniame 'Kūtvėlų' futbolo turnyre. Tiesa,mes pasivadinome ne klubo vardu,o paprasčiausiais 'Lenciūgais'.
O viskas prasidėjo nuo komandos subūrimo..
Pradžioje kai tik nusprendėme užsiregistruoti į 'Kūtvėlų' futbolo turnyrą visa mūsų 'dream team' lyg ir pasisakė,jog vyks..Tačiau paskui prasidėjo 'negalavimai','traumos' ir kitoks šūdas.. Tad nukraujavę ir paskutinę minutę suradę šeštąjį apželtuką ,kuris turėjo vykti antro golfo bagažinėje, mes sunkiai, bet pajudame į Varėnos rajoną..
Kelionė buvo be didesnių nuotykių ir per 3-4val. nuvykome į Pamerkį kur turėjo vykti visas veiksmas..
Pirmasis vakaras praėjo su palapinių statymu,futbolu bei alumi. Kaip ir nieko ypatingo..Tik tiek ,kad vienas žioplys pamiršo vienai iš dviejų palapinių paimti kuoliukus..Tad trims teks miegoti golfe.
Antroji diena prasideda linksmai..Ir mes jau darome 'apšilimą' prieš turnyrą. Po apšilimo einame registruotis..Nešamės barry'o dėžę bei 50Lt. Registracija kaip ir pavyksta,tačiau burtų traukimas mūsų komandai nenusiseka ir mūsų pogrupis nusimatė toks:
'Partizankė'(praeitų metų čempionai);
'Šaltupys'(senbuviai);
Latvijos brutalūzai (braliukai).
Po tokių burtų ištraukimo ceremonijos beliko tik keiktis(eik tu na....),kadangi tik viena komanda patenka į tolimesnį etapą. O mes jau numanėme kas toliau išeis. Tai-'Partizankė'.
Vėl daromas 'apšilimas'..Dar truputis 'apšilimo'..Ir einame žaisti su 'Partizanke'.
Čempioniškasis jų žaidimas mus pribloškia ir po pirmojo kėlinio mes pralaimime 'tik' 2:0. Antrasis kėlinys dar prasčiau susiklosto ir tobulas gynėjo perdavimas mūsų vartininkui Lukui tampa įvarčiu pro klyną.. Gėda per amžius amen..Besikeikdami palikome aikštę ir nuėjome 'nupilti' to kartėlio.
Sekančiose varžybose susitikome su 'Šaltupio' komanda. Varžybos klostėsi ne kaip... Ir mes pralošinėjome lygi paskutinės sekundės,kai 'Lenciūgų' legionierius Tomas įmušė pirmąjį ir aukso vertą įvartį, ir mes švenčiame (taip švenčiame) lygiąsias.
Paskutinės varžybos liko su 'braliuikais'. Jie neturėjo nei vienos iškovotos pergalės..Tad tikėjomės juos įveikti. Tačiau kaip varžybos parodė tai taip lengva nebuvo, kaip kad manėm. Visos rungtynės vyko įtampoje ir progų turėjo tiek 'braliukai' latviai,tiek 'Lenciūgiečiai. Tačiau geroji lemtis mūsų nenuvylė ir vėl gi paskutiniąją sekundė,šį kartą Žilvino smūgiuotas kamuolys kairiąja koja skrieja tiesiai į 'braliukų' vartus. Dabar jau buvo galima švęsti kai iškovojom pirmąją pergalę ir ja baigėme pasirodimą 'Kūtvėlose' .
Finale susitiko Vilniaus 'Partizankė' ir Šiaulių 'ŠBMF'. Pergalę po baudinių serijos laimėjo 'ŠBMF' 2:1. Po to sekė apdovanojimai,linksmasis true koncertėlis su Skullvorg ir Murder Site,pirtelė bei kitos atrakcijos kur galėjai sudalyvauti.
Kitą rytą ganėtinai anksti pajudame namo..Su linksmais sustojimais degalinėse,Vilniuje bei vienu nelinksmu priverstiniu sustojimu ir pasikalbėjimu su policija-dėl ko vienas vyrukas bagažinėje..Bet šį kartą papuolė gailestingieji 'agurkėliai..' Tad viskas gerai kas gerai baigiasi..Ar ne?..
Kategorija: Rašliava | Peržiūrų: 858 | Parašė: BlackLight | Reitingas: 0.0/0 |
Iš viso komentarų: 0

Tik prisiregistravę gali komentuoti.
[ Registration | Login ]