Kategorijos

Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Kovas 2011  »
SePrAnTrKtPnŠe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Ketvirtadienis, 2024-03-28, 19:40
Sveiki prisijungę! Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai()

Rašliava

MB » 2011 » Kovas » 19 » 2011-ųjų "Hard Arena"
2011-ųjų "Hard Arena"
13:11
Kaip ir "Metalinio Speigo", taip ir "Hard Arenos" tradicija buvo pratęsta ir šiais metais. Neilgai trukus po "Metalinio Speigo II" koncerto suorganizavome antrąją "Hard Areną". Tačiau šiais metais "sunkioji arena" nuvylė net mane patį. Gal dėl to, kad gan greitai vienas po kito buvo surengti šie renginiai. Na bet apie viską po truputį.
Visi susirinkome kovo 4 dieną į jau įprasta koncertų vieta tapusį "Arena Pizza" rūsį. Nuo ryto jau buvome ant kojų ir rengėme aparatūrą koncertui. Vakare teko vėl stovėti prie durų ir atiminėti iš lankytojų "Dariaus ir Girėno" kupiūras. Lankytojų susirinko pakankamai. Be to koncerto pradžios nereikėjo ilgai laukti.
Pirmieji ant scenos užlipo debiutantai iš Panevėžio savo muziką vadinantys freak rock "DDL PLK" (tai "Dideli plaukai" trumpinys). Jų muzika buvo pilna humoro ir kvailų minčių. Mano akys ir ausys didelio dėmesio šiai grupei neskyrė. Girdėjau tik dainuojant: "Dideli plaukai trukdo man skaityti..." ir kažką apie vagį. Jų muzikoje buvo juntama punk rock, ska punk ir gal šiek tiek reggae muzikos. Kad ir kaip jie man nepatiko, tačiau jie sugebėjo išjudinti publiką. Labai paprastos melodijos ir linksmi tekstai sukūrė linksmą nuotaiką. Kaip koncerto pradžiai "Dideli plaukai" gal ir buvo tinkami.
Antrieji scenoje pasirodė pasvaliečiai "Plentas", grojantys blues rock. Pirmą kartą šią grupę mačiau liepos mėnesį vykusiame koncerte "Hemus vartai". Tada man ši grupė labiau patiko, nei šioje "Hard Arenoje". Kodėl? "Hemus vartuose", mano nuomone, jie buvo parengę geresnę programą. O "sunkiojoje arenoje" jų programa man buvo nuobodi. Tačiau jie buvo jau kažkas geresnio nei pirmoji grupė. Šį kartą "Plentas" taip pat nesulaukė mano dėmesio. Todėl negaliu daugiau nieko pasakyti.
Sekanti grupė, pasirodžiusi ant scenos, buvo vietiniai sunkiojo roko veteranai "Night". Ši grupė matyta ne vieną kartą, tačiau dar vis neatsibodusi. Tą vakarą šie naktibaldos man labiausiai patiko. Jie kaip visada buvo energingi ir geros nuotaikos. Per jų pasirodymą turbūt buvo didžiausias lankytojų aktyvumas. Susirinkusieji taip pašėlo, kad net prasidėjo koncertų atrakcija, vadinama "stage diving" arba nardymas į minią. "Night" sugrojo savo senas geras dainas, tarp jų ir mano mėgstamiausią dainą "Ąžuolas". Drąsiai šiuos naktibaldas galiu pavadinti to vakaro vinimi.
Na o paskutinieji buvo sunkiojo roko grupė "Bad X Blend". Šie panevėžiečiai taip pat man buvo matyti ne kartą, tačiau jau spėję atsibosti. Jie šiam vakarui buvo paruošę naują programą su naujom dainom ir koveriais. Tačiau aš nelikau suintriguotas jų pasirodymu ir išėjau. Tiesiog viskas tą vakarą pabodo.
Taigi, mano nuomone, šis "Mito Brolijos" koncertas buvo pats nuobodžiausias. Pats renginys neturėjo daug minusų, tačiau ir pliusų nedaug. Didžiausias koncerto blogis, manau, buvo jau anksčiau matytos 3 iš 4 grupės, buvo pateiktas skurdokas muzikinis meniu. Galbūt todėl buvo nuobodu. Nepaisant to koncertas turėjo ir stipriųjų pusių - tai labai geras garsas, gan greitai prasidėjęs koncertas, grupė "Night", skanus alus, šėlstanti publika. Šis koncertas nebuvo labai pasisekęs, tačiau vis geriau "žvirblis rankoj, negu briedis girioj".;)
Kategorija: Rašliava | Peržiūrų: 974 | Parašė: Vyga | Tags: Mito Brolija, Hard Arena | Reitingas: 3.7/3 |
Iš viso komentarų: 5
5 deadcomposer666  
0
Mažai vaikų,daug savų,jokio XIII forto-vadinasi,viskas buvo puiku. happy

4 BlackLight  
-1

2 mesuzalu69  
2
Ne, ne per žiauriai. Juk kiekvienas mato iš savo „varpinės“ biggrin Man, pvz, kaip tik patiko ši Hard Arena. Manau lankytojų amžiaus vidurkis šiame koncerte šiek tiek šoktelėjo aukštyn, ir manau, jog tai, nėra blogas dalykas.

3 Vyga  
0
Taip, lankytojai pagaliau buvo ne vien vaikai. smile Tas ir man patiko. smile

1 Vyga  
0
Tikiuosi ne per žiauriai parašiau? unsure


Tik prisiregistravę gali komentuoti.
[ Registration | Login ]