Kategorijos

Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2011  »
SePrAnTrKtPnŠe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Ketvirtadienis, 2024-04-18, 02:18
Sveiki prisijungę! Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai()

Rašliava

MB » 2011 » Rugpjūtis » 26 » 2011-ųjų "Mito Naktis": iš rugpjūčio 14-osios į 15-ąją
2011-ųjų "Mito Naktis": iš rugpjūčio 14-osios į 15-ąją
20:11
Visi žino, kad laikas nestovi vietoje. Laikui ir mes ne išimtis. Prabėgo jau 3 metai, kaip egzistuoja "Mito Brolijos" klubas. Tad trijų metų sukaktį paminėjome, kaip ir praeitais metais, per Žolinių išvakares ir tame pačiame Kaubariškių sode.

"Mito Naktis" ypatinga ne tik tuo, kad paminime klubo gimtadienį, bet ir tuo, kad susirenka visi nariai arba bent jau didžioji dalis. Ir šį kartą susirinko beveik visi "broliai", trūko tik mūsų mažiausiojo - Igno. Tą dieną nebuvau tikras, ar prisijungsiu prie baliauninkų, nes turėjau darbų kaime, tačiau vos parvažiavęs namo apsirūpinau alumi, miegmaišiu ir savo "greitaeigiu guoliu" nuriedėjau į sutartą vietą. Sodas netoli nuo Panevėžio, tačiau kelionė neapsiėjo be nuotykio: nuklydau ne į tą kelią. Galiausiai pasiekiau tą "rojaus sodą". Buvau paskutinis išgertuvininkas. Vos išlipęs iš automobilio pamačiau jau kelis tuščius "bambalius". Teisingai sakoma: "traukinys šikančių nelaukia..." biggrin Padėjęs savo alų į modernų šaldytuvą - žalią kibirą su šaltu vandeniu - prisijungiau prie puotautojų.

Šiais metais "Mito Nakties" frontą sudarė 8 asmenys. Visi iš pradžių užsiėmė savais reikalais - merginos vėrė šašlykus ant iešmų, kažkas spardė kamuolį, kiti tiesiog gurkšnojo alų ir kalbėjosi. Salvijuj ir man teko patamsyje kepti šašlykus. Aišku alaus bokalo nepaleidau iš rankų, nes po maršruto kaimas - namai ir namai - sodas kankino troškulys, kurio turbūt nebūtų numalšinęs net pats "Sprite". biggrin

Tolumoje kaupėsi didelis švininis lietaus debesis, kurį karts nuo karto perverdavo žaibas. Galvojau, kad mūsų pasisėdėjimas bus sugadintas lietaus, tačiau mums kliuvo tik silpnas ir trumpas lietus.

Pagaliau reikalai su šašlykais buvo baigti, iškepėm juos, nors dauguma buvo nepilnai iškepę. Susėdę už stalo kamšėme skrandžius viskuo, kas valgoma, godžiai užgerdami alumi. Jau visi daugiau ar mažiau buvo apsvaigę.

Kažko ypatingo tą vakarą neįvyko, išskyrus tai, kad visi susėdę prie laužo dainavome. Muzika grojo iš kažkieno mobiliojo telefono, o mes garsiai traukėme dainas. Tai buvo gerai žinomos "Obtest", "Žalvarinio" ir "Pievų" dainos. Po dainų ir dar šiek tiek alaus dauguma nuėjo miegoti.

Aš ir Salvijus likom prie laužo. Kalbėjomės apie būsimus koncertus, pabaigėm gerti mūsų radinį. Pasirodo, tai buvo "D - light" buteliukas, kurį pasislėpė viena mergina rytojaus pagirioms gydyti, o mes jį išlakėm. biggrin Salvijui Žemės trauka pasidarė per didelė, tad nusvirduliavo į palapinę miegot. Mano pašnekovą pakeitė kitas atkutęs "brolis" Mantas. Pasinėrėm į diskusijas. Kalbėjome apie daug ką ir gan ilgai. Nuėjome miegoti po 3-čios valandos. Juokingiausia buvo tai, kad viena palapinė buvo laisva, o mes abu nuėjome miegoti į mano "Golfą". Dar teko pavargti su miegmaišiu, nes buvo per tamsu rasti, kaip tinkamai įlisti į jį, o ir alkoholio poveikis visa tai apsunkino. Galiausiai miegmaišis mane nugalėjo: bet kaip užsiklojęs užmigau kūdikio miegu.

Ryte išgirdau kažką kalbant ir juokiantis lauke. "Realybės šou "Akvariumas", - girdėjosi Rolando balsas. Pramerkęs akis pamačiau, kad jau ir fotografuoja pro galinį "guolio" langą. Burnoje, kaip pasakytų mano buvęs grupiokas, "pisėsi šeškai". biggrin Vis dar jaučiau alaus skonį, šiek tiek svaigo galva. Sukaupę jėgas išlindom iš automobilio lauk. Išlindęs laukan įkvėpti gaivaus oro gurkšnio pamačiau juokingą vaizdą: sodas buvo kaip po karo - prie šašlykinės mėtėsi puodeliai, šašlykai, dešros gabaliukai, išpiltas padažas, aplink šias gėrybes zujo musės ir vapsvos, kiemas pilnas tuščių "bambalių"... Niekas netryško energija. Kas sėdėjo ant žolės, kas gulinėjo.

Rytą praleidom kalbėdamiesi, juokaudami ir klausydami "Marijos radijo". Juokingiausia buvo tai, kad radijas veikė normaliai tik tada, kai ant antenos uždėdavom ranką. Trumpiau pasakius, pramogavom su radiju ir gaivinomės mineraliniu vandeniu. biggrin Šiek tiek buvo negera. Rolandas tuo naudojosi ir stengėsi mane pravimdyti, kalbėdamas apie "tėftelius". biggrin Bet po keliolikos mineralinio vandens gurkšnių savijauta pasitaisė. Galiausiai atsigavę sukrutome tvarkyti sodą. Ir čia likimas iškrėtė šiokį tokį šposą: besidėdamas Salvijus daiktus į bagažinę, rado dar neatsuktą alaus "bambalį", o praeitą vakarą dar buvo kalbų važiuoti pirkti alkoholio. biggrin Keista, tačiau į šį butelį niekas jau nebedrįso pažiūrėti, o tuo labiau atsukti. biggrin Rastojo "bambalio" keliai iki šiol liko nežinomi.

Sutvarkius sodą atėjo laikas atsisveikinti ir judėti namų link. Ši "Mito Naktis" man buvo įdomesnė nei 2010-ųjų. Įdomesnė tuo, kad ne tik gėrėm, bet ir uždainavom prie laužo, o tai sukūrė tikrai malonią, draugišką ir vieningą atmosferą. Be to didžiavausi savimi - šiais metais nepasigėriau kaip kiaulė, o ir ne vėmiau, pagirios buvo trumpos ir nesunkios. biggrin Viliuosi, kad sekančios "Mito Naktys" bus dar įdomesnės, bus su daugiau pramogų, o gal net išaugs į kokį didesnį renginuką. Belieka "Mito Brolijai" palinkėti dar neišsiskirti bent keletą metų, naujų minčių, daugiau vienybės ir dažnesnių progų susitikti visiems nariams.

Kategorija: Rašliava | Peržiūrų: 701 | Parašė: Vyga | Tags: Mito naktis | Reitingas: 5.0/1 |
Iš viso komentarų: 0

Tik prisiregistravę gali komentuoti.
[ Registration | Login ]