Kategorijos

Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Liepa 2010  »
SePrAnTrKtPnŠe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Penktadienis, 2024-04-19, 16:10
Sveiki prisijungę! Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai()

Rašliava

MB » 2010 » Liepa » 22 » 'Velnio Akmuo' 2010
'Velnio Akmuo' 2010
11:07
Pagaliau sulaukėme 'Velnio Akmens',kuris praskriejo taip greitai kaip tik galėjo. Visą mantą susiruošiu ganėtinai greitai ir po dar kelių pažįstamų ir draugų surinkimo iš viso Panevėžio pajudame link Anykščių.
Atvykstama kaip tik laiku,t.y. 12val. dienos. Tačiau čia niekas neskuba leisti žmonių į teritoriją. Nors ir buvo skelbime pranešta ,jog publika bus į teritoriją įleidžiama nuo 12val. Palaukę daugiau kaip valandą pasirodo pirmieji gyvybės ženklai ir žmonės jau keliauja į teritorijos vidų. Kadangi nesidomėjau visais 'Velnio Akmens' mokesčiais už palapinę ir automobilį tai mane lengvai nustebina 7Lt. mokestis už šiuos daiktus.
Įėjus į teritorija skubame ieškotis kur tai pavėsio savajai palapinei. Jį suradę ir įsikūrę nutariame apsidairyti visoje V.A. teritorijoje. Vieta tikrai puiki tokiam festivaliui. Buvo galima ne tik atsigaivinti Šventosios upėje ,tačiau ir pažaisti tinklinį ar tiesiog nusilakti kaip šuniui ir nulūžti po medžiu.

Daugiau-mažiau pirmoji V.A. diena praėjo neblogai. Pirmuosius ,kuriuos išgirdau V.A. buvo Lie In Ruins. Deja jie manęs niekuo nesužavėjo ir ėjau toliau pijokauti.

Sekančius išgirdau Šiauliečius Argharus. Šie Black Metal atstovai šį kartą pasirodė tikrai stipriau nei kad tikėjausi. Nes prieš tai buvau juos matęs ir įspūdžio nepaliko.

Toliau sekė Helevorn. Šie užsieniečiai paliko ganėtinai gerą įspūdį ir palikau patenkintas jų pasirodymu. Buvo tikrai stiprus vokalas,muzika Doom'iškai melodinga bei viskas puikiai suėjo.

Vakaro vinimi tapo Norvegai Mayhem. Pati muzika nebuvo kažkokia ypatinga ar tai man labai mėgiama. Tačiau pats vaizdas viską atpirko. Tiek ta kilpa,tiek kiaulės galva,o kur dar mantija ir kaukė su corpsepaint'u ant Atilos.. Štai kur tikras šou ir idėja.

Po koncerto sekė ROCKtheque, kurios muzika buvo kruopščiai parinkta ir pritaikyta šokiams-pokiams ir negirdėjau nepatenkintų atsiliepimų ja.


Antroji V.A. diena prasideda skambučiu bei kompanijos pagausėjimu iš Panevėžio. Nuo to tik dar linksmiau palieka ir nutariame sudalyvauti tinklinio turnyre,kuriame tikrai neblogai sekėsi mūsų komandai, pavadinimu 'Playboy'. Per šį turnyrą praleidžiame kelias grupes, tačiau pakili nuotaika ir garbinga trečioji vieta visą tai atperką.

Pirmoji grupė ,kurią išgirdau ir mane jų muzika sužavėjo tai buvo Battalion. Nors šių Šveicarų ir nemačiau ,tačiau jų muzika buvo pakankamai energinga bei 'vežanti'. Šie jaunuoliai tikrai toli eis.

Toliau ką pamenu tai buvo MC Growl kova. Čia buvo tikrai linksma ir prisijuokti buvo galima į valias. Nuo niekam tikusio growl'o iki visiškai apgailėtino scream'o. Tik gaila,kad kaip visada kas turėjo daugiau pažįstamų minioje tas ir laimėdavo kovą.

Nightmare atrodė energingai ir pilni entuziazmo. Jų pastangos užvesti publiką tikrai nepraėjo perniek ir abejingų šalia scenos jiems neliko.

Sekančius stebėjau Izegrim. Šie Thrash/Death Metal žanrą atliekantys Olandai pasirodė ganėtinai šiltai bendraujantys su publika, o moters growl'as regis nei vieno nepaliko abejingo jai.

Pantheon I didelio įspūdžio nepaliko. Galbūt dėl to,kad iš jų tikėjausi daugiau.

Vakaro vinimi man asmeniškai tapo Tankard pasirodymas. Šie Thrash/Alko metalistai buvo pakankamai gyvybingi scenoje,o jų muzika 'laužė' kaklus daugeliui susirinkusiems arčiau scenos. Jų vokalistas scenoje lakstė kaip patrakęs bei suko ratus kaip uraganas.. Iš kur tiek pas alkoholikus sveikatos?

Dar prieš nulužtant girdėjau ir Grave..tačiau tiek ir girdėjau,kad nieko negaliu pasakyti.

Viską apibendrinus festivalis vykęs ir pavykęs. Mano subjektyvia nuomonę šis festivalis pralenkė 'Kilkim Žaibu' festivalį. Tiesa sakant man gaila,kad taip nutiko, nes šis festivalis neturi tokios dvasios kaip 'Kilkim Žaibu'. Tačiau linkiu sėkmės ir viliuosi,kad kitais metais 'Velnio Akmuo' tikrai nenuleis savo aukštai pakeltos kartelės bei nemažins apsukų.

Kategorija: Rašliava | Peržiūrų: 743 | Parašė: BlackLight | Reitingas: 4.0/2 |
Iš viso komentarų: 1
1 Northman  
0
buvo gerai :>


Tik prisiregistravę gali komentuoti.
[ Registration | Login ]