Kategorijos

Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Vasaris 2010  »
SePrAnTrKtPnŠe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Ketvirtadienis, 2024-04-25, 16:14
Sveiki prisijungę! Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai()

Rašliava

MB » 2010 » Vasaris » 1 » 'Metalinis Speigas':Alaus pakako!!!
'Metalinis Speigas':Alaus pakako!!!
13:27
Štai, jau prasisuko 'Metalinis Speigas' Panevėžyje ir metas pasidalinti įspūdžiais.
Mes visą tai organizuodami stengėmės viską padaryti laiku ir kuo profesionaliau su tikrai skurdžiu biudžetu. O ar tai pavyko jau Jums spręsti.

Koncertas prasideda vėluodamas ne daugiau kaip 10min. ir pirmieji pasirodė perspektyvi Panevėžio grupė Rencor. Vyrukai tikrai nuoširdžiai dirba ir tai pasimatė jų pasirodyme. Ne per seniausiai prie jų prisijungęs vokalistas Edmundas tikrai puikiai įsiliejo į grupę ir ją pakėlė į aukštesnį lygmenį. Kiek nuo durų girdėjau ir mačiau tai tikrai sugrojo labai gerai,o tai juk jų pirmasis pasirodymas. Sėkmės jiems ir toliau tobulėjant.

Antrieji pasirodė Prakeikimas iš Kelmės. Šie alkoholikai taip sutrenkė,kad geri atsiliepimai apie juos neblėso visą renginį ir daugeliui jie patiko. Sugrojo tikrai puikiai,o toji alkoholikų kepuraitė ant bosisto tikrai pabrėžia,kad 'Visada protingiausios mintys ateina begeriant alų'. Tik ar Prakeikimo nereikėjo kišti į renginio galą čia jau klausimas,kuris iškilo po jų pasirodymo.   

Grupė Ethere nepasižymi koncertų gausa bet jie tikrai kokybiškai ir gerai sugrojo. Patiko tiek vokalas tiek jų skambesys. Noras juos išgirsti jau buvo seniai,tad juos pakviesdamas išpildžiau savo norą.

Šiais metais jau 20-etį švenčianti grupė Night tikrai papuošė 'Metalinį Speigą'. Jų skambesys tikrai buvo puikus,bei mano akimis jie daugiausiai žmonių pritraukė prie scenos. Pasirodė net kalbos,kad jie turėjo savą garsistą..Deja nieko panašaus nebuvo. Visoms grupėms garsistai skyrė vienodai dėmesio ir pastangų juos įgarsinti.

Penktieji pasirodė Gang Star Jesus iš Vilniaus. Pasitraukus Rolandui(pagr.garsistui) nuo pulto truputi kilo problemų su gitaros skambesiu. Tačiau manau tai labai jų pasirodymo nesugadino (jei kas mano kitaip tai atsiprašome dėl nesklandumų). Pasirodymas tikrai buvo vertas dėmesio ir palaikymo.

Vakaro vinimi turėjo tapti grupė Amžius iš Kauno. Šių jaunų ir ambicingų Black Metal vyrukų pasirodymas kaip ir tikėjausi manęs nenuvylė. Jų skambesys ir vokalo manieros tikrai patiko. Nors girdėjau,kad vokalas ne visiems patiko,tačiau manau tai jau skonio reikalas. O jų Corpspaint'as taip pat nekėlė jokio juoko.

Taigi viską įvertinant,pirmasis 'blynas' iškepė puikiai. Ir už tai mes esame dėkingi: muzikos salonui Hemus, grupei Rencor, aš asmeniškai dėkoju 'Mito Broliams' už didelę pagalbą tai organizuojant bei vakaro juodadarbiui be kurio skambesys vakaro būtų buvęs tikrai prastas tai Rolandui.

AČIŪ visiems kas apsilankė,sugrojo ir mus palaikė morališkai. Ateityje stengsimės Jūsų ir toliau nenuvilti.
Kategorija: Rašliava | Peržiūrų: 1473 | Parašė: BlackLight | Reitingas: 3.6/5 |
Iš viso komentarų: 5
5 Luxanthropy  
0
tu irgi panasus i "gomika" :>

4 Zombis  
0
Prakeikimas shudas garsistai irgi. gomikai

3 BlackLight  
0
Nebe primink tos budos.:DD

2 Luxanthropy  
0
Jau geriau kaip tikri blekeriai dėžę ant galvos uzsidetu ;D

1 Maturz  
0
"Nors girdėjau,kad vokalas ne visiems patiko,tačiau manau tai jau skonio reikalas. O jų Corpspaint'as taip pat nekėlė jokio juoko."
Kam nepatinka black'as tam nepatiks nei vokalas, kuris mano manymu tikrai nebuvo blogas, o atvirkščiai bent kiek išsiskiria iš kitų ir tas nėra blogai, nei muzika, nei tas corpsepaint'as nepatiks...
Renginys tikrai vykęs, dėkui Mito Brolijai už gana neblogos kokybės koncertą, tik su Amžiaus tuo vokalu garsistai pasišiko, kai tik užrėkė stipriau atrodė, kad kolonėlės pradės plyšt. Daugiau nieko blogo ir nepastebėjau.
DĖKUI!!!


Tik prisiregistravę gali komentuoti.
[ Registration | Login ]