Kategorijos

Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Gruodis 2010  »
SePrAnTrKtPnŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Ketvirtadienis, 2024-04-25, 22:42
Sveiki prisijungę! Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai()

Rašliava

MB » 2010 » Gruodis » 7 » Antrasis 'Metalo Frontas' sudrebino Šiaulius
Antrasis 'Metalo Frontas' sudrebino Šiaulius
13:21
Štai ir išaušo tas šeštadienis kai metas ruoštis į 'Metalo Frontą'. Rytas prasideda vangiai ir visur vėluodamas susirenku visą ekipažą,kuris taip pat vėluoja. Užšalusi bagažinė, nebe užsiveriantis langas ir kiti kelionės ypatumai negadina kelionės nuotaikos ir apsipirkę alumi patraukiame link Šiaulių. Kelionės eigoje dar užtraukiame visi Night grupės dainą 'Kelionė' ir puikios nuotaikos pasiekiame Šiaulius.

Atvykti į soundcheck'ą vėluojame valandą,tačiau dėl to niekas mums priekaištų nepareiškia. Apsižiūrėję patalpas ir įkalę alaus grupė, Rencor, lipa atlikti soundcheck'ą. Visa tai praeina be nesklandumų ir greitai. Daugiau nesklandumų kyla su intro bei gitaros laidu,kuris nusprendė paskutinę sekundę nebeveikti. Pašalinus bėdą koncertas vėluodamas ne daugiau kaip 10minučių prasideda.

Pirmoji grupė pasirodė Rencor. Šie jaunuoliai iš Panevėžio padavė Death'o ir Grindcore'o. Nors ir žmonių susirinkę dar nebuvo pakankamai,mat dažnas kur gėrė ar šiaip vėlavo, bet koncertas prasidėjo ir iš karto matosi kaip grupė kas koncertą vis tobuliną savo skambesį ir kopia link tobulumo. Visas jų pasirodymas praeina be didesnių nesklandumų ir kiek teko girdėti tai atsiliepimai buvo tik teigiami.

Antrieji scenoje pasirodė Paralytic. Šie Vilniečiai kiek pastebėjau pasipildė dar vienu gitaristu ,kuris įnešė daugiau garsų bei truputi paįvairino skambesį. Paralytic driokstelėjo kaip turi būti. Ir man vietomis priminė Cannibal Corpse daroma įtaka šiems jaunuoliams.

Stranger Aeons jau buvau matęs iš anksčiau. Tad per šią grupę pasirinkau keliauti į kebabinę ir užkišti skrandį puikiu šlamštu.

Po sočios vakarienės atėjo metas išgirsti latvius Frailty. Šią grupę jau seniai norėjau išvysti gyvai. Ir ilgai laukus išlaukiau šio šanso. Doom Metal žanrą atliekanti grupė manęs nenuvylė. Ir mano nuomonę jie turėjo būti vakaro vinimi. Sodrus vokalisto vokalas bei užburiančios melodijos davė stiprų įspūdį ir ne ką prasčiau viskas skambėjo už albumų įrašus.

Ketvirtieji buvo Black'eriai Grondh. Deja juos prastai girdėjau ir dar prasčiau mačiau. Kadangi tuo metu vyko diskusijos ar reikia vykti į plotą. O,kai viskas buvo nuspręsta tai iškeliavome užsipirkti gėrimų. Tad apie juos nieko negaliu parašyti.

Grįžome tiesiai į Ossastorium, deja kauniečiai įspūdžio nepaliko. Lėkšti jie man pasirodė. Taip ir nesupratau už ką jie taip vertinami.

Preternatural nebe sulaukėme ir išvykome pas Mantą vartoti alkoholio.

Viską apibendrinus, renginys buvo vertas dėmesio ir aukštos klasės. Garsas buvo geras ir vieta gera,nes pats Šiaulių centras. Nors ir nebe atvyko čekai Inferno,tačiau renginį užskaitau kaip teigiamą.


Grondh,Latvija

Kategorija: Rašliava | Peržiūrų: 806 | Parašė: BlackLight | Reitingas: 0.0/0 |
Iš viso komentarų: 2
2 Luxanthropy  
0
Ištiesu paveluotai atėjęs nesitikėjau pamatyti judančiu žmonių, mat ipratęs per pirmąją grupe dažniausiai matyti sustingusią minią. O buvo priešingai,žmonės net poginosi. Pastebejau kad Rencor tam nemažai repetavo, buvo be priekaištu smile Paralyticai kapoja klinan kai reikia,zjbs zjbs buvo

1 mesuzalu69  
1
Nu ir šaunu, kad viskas taip gerai, o Rencor tai jaučiu jau viena iš daugiausiai koncertuojančių metalo grupių šiuo metu Lietuvoje biggrin


Tik prisiregistravę gali komentuoti.
[ Registration | Login ]