Kategorijos

Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Balandis 2010  »
SePrAnTrKtPnŠe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Ketvirtadienis, 2024-03-28, 19:55
Sveiki prisijungę! Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai()

Rašliava

MB » 2010 » Balandis » 19 » Praūžė 'Hard Arena'
Praūžė 'Hard Arena'
10:42
Po 'Metalinio Speigo' buvo galvojama,jog šiais metais jokio kito koncerto/mini festivalio sunkiosios muzikos klubas 'Mito Brolija' neberengs, tačiau neilgai trukus persigalvojome ir surengėme 'Hard Areną'. Renginys daugiau-mažiau nusisekė ir patenkintų buvo nemažai. Tiek garso, tiek grupių meistriškumu 'Hard Arena' pranoko 'Metalinį Speigą'.  

Renginys vėlavo pusvalandį, bet ne dėl to,jog kažkas buvo nespėta padaryti ar tai pamiršta,tiesiog žmonės rinkosi negausiai todėl nutarėme palaukti ir neapsirikome.
Pirmieji 'Hard Arenoje' pasirodė Vilniečiai Paralytic. Regis tai buvo antrasis Paralytic koncertas. Ir nors vyrukai jauni bet tai sugrojo tvirtai ir užtikrintai.
Antrieji į sceną kopė Rencor iš Panevėžio. Šie Panevėžiečiai taip pat grojo antrą kartą scenoje. Pirmasis jų koncertas buvo 'Metaliniame Speige' ir nuo to laiko šie, Panevėžio metalgalviai akivaizdžiai patobulėjo. Beje,jie šiek tiek ir programą pakoregavo,kuri nuo to tik dar įdomesnė tapo. Buvo sugrotas Black Sabbath koveris ,kuris tikrai nustebino visus. Be koverio dar buvo paruošta staigmena ir pačiam Audriui Pakšiui ,tačiau jis jos taip ir neišgirdo.
Po talentingo jaunimo į sceną lipo veteranai Anomaly. Nors šie svečiai iš Klaipėdos buvo be bosisto, tačiau tai jiems nesutrukdė sutvoti taip kaip jie geba. Anomaly mačiau antrąjį kartą po 'Black Spring3' Kaune. Tą kartą jie man paliko tikrai puikų įspūdį, šis (antrasis) kartas taip pat buvo puikus tiek garsu, tiek jų grojimo technika.
Po trijų stiprių grupių pasirodė Bad 'X' Blend. Šiąją Panevėžio grupę mačiau pirmąjį kartą,deja didelio įspūdžio nepaliko. Tačiau sugrojo gerai ir tvarkingai.
Vakaro vinimi tapo AC/DC Project pasirodymas. Šie Vilniečiai ne tik puikiai sugrojo bet ir sugebėjo išjudinti visą publiką. O AC/DC Project net du 'bisai' įrodė,jog publiką jų nuo scenos paleisti tikrai nenorėjo. Buvo sugrota daugelis AC/DC pagrindinių dainų, tarp jų: 'TNT' , 'Back In Black' ir net dukart 'Highway to Hell'.

Renginys tikrai nusisekė ir daugelis liko patenkinti. Tikimės ir kitą kartą sulaukti jūsų palaikymo.

Dėkojame renginio rėmėjui- muzikos salonui Hemus, be kurio renginio garsas tikrai nebūtų buvęs toks geras.

    

Kategorija: Rašliava | Peržiūrų: 998 | Parašė: BlackLight | Reitingas: 2.0/3 |
Iš viso komentarų: 7
7 Vyga  
0
Ar DVD Hard Arenos nusimato?

6 ZuviukasCorpsas  
0
to 123
Pastebėjau, kad tik mažvaikiai rašo "kai aš dariau tą ir aną (maždaug kai tu kregždę sau tampei lovoj gulėdamas) tu dar gimęs nebuvai"
nesitraumuok, negerbiamasis, sau vaikystės friends senile
užaugsi greit, neskubėk dar wink

5 BlackLight  
0
Kalbant apie garsą tai per Paralytic pasirodymo jo tikrai daugoka buvo. Bet apytikriai per Rencor grupės pasirodymo vidurį garsas pasitaisė,o per Anomaly jis tikrai geras buvo.

4 123  
0
"Nu ne man pankus suprast, bet ir ne kokiem tai pyspankiam metalą. jei nelabai suprantat, negerbiamasis raseš prieš mane, tai ir užčiaupkit savo kakarynę. Aukštų jam mat per daug. grok žemais jei labai patinka, pažėsim, ką pas jumis rastume. Man rodos, kad nieko gero."
Ka cia snargliau nusisneki biggrin nei as pankas, nei as groju. Po metalovus koncus vaiksciojau dar gimes speju nebuvai, tai manyciau geriau suprantu, kada garsas koshe, kada padorus. Aukstus butu prisuke, prideja siek tiek viduriu ir iskart gitaros padoriau butu skambeja.

3 ZuviukasCorpsas  
0
Nu ne man pankus suprast, bet ir ne kokiem tai pyspankiam metalą. jei nelabai suprantat, negerbiamasis raseš prieš mane, tai ir užčiaupkit savo kakarynę. Aukštų jam mat per daug. grok žemais jei labai patinka, pažėsim, ką pas jumis rastume. Man rodos, kad nieko gero.

2 Paralytic  
0
Seip kad ir garsas nebuvo koks, bet labai galim pagirti organizacija, jei taip ir toliau, manau Panevezyje prades vykti ir didesnio masto festai smile

1 123  
0
Garsas kaip tik klaikus, bent per pirmas grupes. Garsistai ryskiai nesugeba igarsinti metalo...turbut issivaizduoja, kad jei metalas, tai turi skambet labai garsiai, to pasekoje, per pirmas grupes ejo perigruzas, per daug aukstu, smelis, koshe...nelabai suprasi kas ten ir grota. Paralytic - paskutiniai gabalai siek tiek panasiau skambejo, perspektyvus jaunuoliai. Rencor - niekur as ju grojime neradau progresyvinio defo :\ gal greiciau primityvus defukas su grainduchos "polkisku" prieskoniu.


Tik prisiregistravę gali komentuoti.
[ Registration | Login ]