Kategorijos

Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2012  »
SePrAnTrKtPnŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Šeštadienis, 2024-04-20, 08:38
Sveiki prisijungę! Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai()

Rašliava

MB » 2012 » Rugpjūtis » 20 » "Mito Naktys 2012": paparčio žiedo ieškotojai nebegrįžo
"Mito Naktys 2012": paparčio žiedo ieškotojai nebegrįžo
20:32
Praėjus nemažam kiekiui dienų nutariau pasidalinti savo įspūdžiais iš "Mito Nakties", kuri šiemet pagaliau virto į "Mito Naktis".
Pirma galbūt pradėsiu nuo to, kad pasirodo buvo daugiau norinčių dalyvauti šioje šventėje. Deja dėl nesusikalbėjimo šičia sudalyvauti bet kas negalėjo. Kitais metais pasitaisysime ir priimsime mums pažįstamus bendraminčius.

Pirmoji diena. Taigi, kaip ir buvome sutarę, išvykimas prasidėjo po darbų - apie 18val. Sustojimas apsipirkti bei kam kokių reikia atsargų papildymui praėjo sklandžiai. Pasirodo, kad tik porai žmonių to tereikėjo. Tad turėjome pora stabdžių - mane ir mano draugę. Vėliau kelionė ėjosi sklandžiau ir per daugmaž pusvalandį pasiekėme savo naująją vietovę, kuri šiais metais buvo su privalumais: pirtis, prūdas, žydų kapinės, TV (kas labai pravertė, nes kaip tyčia vyko olimpiada), lovos ir panašūs šūdniekiai, kurie skaidrina ir lengvina gyvenimą. Visą tai išvydę džiūgaudami išėjome gerti bei kurti pirtelę.
Pakankamai apšilę turėjome jau daugiau laiko ir kepsniams išsikepti. O kaipgi be jų gamtoje, a? Tad šie metai buvo ne tik su keptomis bulbėmis bet ir su šašlykais, dešrelėmis bei žuvies kepsniais (plečiame asorti, kaip matote).
Apsivartoję įvairių dalykų lindome po vieną ar po du pirtin (deja, nuo tos vietos Rolandas su Aurelija kažkur dingo... Broliai kalbasi, kad jie išėjo paparčio žiedo ieškoti). Pasibaigus bendrai pirtelei prasidėjo vyriška pirtelė su alumi ir užkandžiais. Taip ir prasėdėjome iki penkių ryto.

Antroji diena. Antroji diena prasidėjo įprastai: su tradiciniu vienu iš Mito Brolių apsivėmimu. Toliau sekė mineralinio vartojimas bei tingus bendravimas.
Įpusėjus dienai paaiškėjo, kad paparčio ieškotojai taip ir nebegrįžo. Tad likome penkiese: Mantas, Vyga, Vilma, Šarūnė ir aš. Šitokia brigada nutarėme aplankyti Juodbalio karjerą. O pasirodo, kad ten smėlis geresnis nei prie mūsų išgirtosios-numyžtosios jūros. Ten pasibuvę bei atsigėrę grįžome linksmintis pirtin.
Grįžę kūrėme šašlykinę, pirtelę bei tęsėme linksmybes. Liko tik stipriausi, nes Vilma lūžo miegoti ir paliko vienintelę merginą pirtyje su trimis berniukais. Suvartoję visą dėžę Vygos alaus bei dar truputį kitokio (bambalinio), kas dar galėjo ėjo į sauną... Vėliau sekė tamsuma mano atmintinėje...
Ryte viskas atrodė šviesiau bei aiškiau. Niekas nelūžo, nedužo ir niekas nebuvo sumuštas marozų, kurių net nebuvo.

Viską apibendrinus galima teigti, kad pirmosios "Mito Naktys" viršijo mano lūkesčius kelis kartus. Nes: alaus dar liko, maisto taipogi, visi lyg ir patenkinti, lovos buvo labai gerai girtam miegui, pirtis nesudegė, o kasant bulbes sužeistas kurmis neišgyveno.


Iš kairės: Rolandas, Aurelija, Mantas
Kategorija: Rašliava | Peržiūrų: 813 | Parašė: BlackLight | Reitingas: 4.0/2 |
Iš viso komentarų: 6
5 mesuzalu69  
0
Jo, Slyvis įsivaizduoja čia atradęs kažkokią intrigą ar ką ten.. biggrin Aš tai nelb supratau, bet, turbūt, aš dar per mažas biggrin

6 Vyga  
0
Triku traku biggrin

4 BlackLight  
0
Na jau.. nepagaunate kampo. Ne tame esmė per kokią šventę jis ieškomas. tongue

2 mesuzalu69  
0
Aš irgi jam tą sakiau, bet žinai.. biggrin nedaeina biggrin

3 Vyga  
0

1 Vyga  
0
Kad paparčio žiedo ieško per Jonines. wacko


Tik prisiregistravę gali komentuoti.
[ Registration | Login ]