Kategorijos

Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Rugsėjis 2010  »
SePrAnTrKtPnŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Penktadienis, 2024-04-19, 13:33
Sveiki prisijungę! Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai()

Rašliava

MB » 2010 » Rugsėjis » 28 » Sunki H2O dozė
Sunki H2O dozė
21:31
2010 metų rugsėjo 25 diena - tai diena, kada "H.DU.O pub'as" buvo okupuotas ne pankų, o metalgalvių. Juk šią dieną "Mito Brolija" surengė trečiąjį koncertą ir pakvietė chebros, kurie žinomi "Rencor", "Guided Violence" ir "Oboltred" vardais.
Kaip skelbė informacija, durys buvo atviros lankytojams jau 18 val., tačiau lankytojai vangiai rinkosi. Nerimavome dėl tokio mažo atėjusiųjų skaičiaus. Koncertas turėjo prasidėti 19 val., tačiau jis vėlavo gerą riebią valandą ir tik po 20 val. pasigirdo pirmosios dainos (koncerto vėlavimą turbūt įtakojo noras dar palaukti lankytojų, "Oboltred" vėlavimas ir panašiai).
Visų pirma oficialiai pranešu, kad grupė "Guided Violence" negalėjo atvykti į renginį, nes susirgo būgnininkas. Kadangi "Mito Brolijai" apie tai buvo pranešta tik koncerto išvakarėse (24 dienos vakare), nebespėjome surasti pamainos šiai grupei. Atsiprašome visų lankytojų dėl šio nesklandumo. Galbūt tai įtakojo ir mažesnį atėjusių skaičių.
Koncertą pradėjo nuolatiniai "Mito Brolijos" koncertų dalyviai panevėžiečiai progresyvieji deferiai "Rencor". Jie kaip visada pasirodė gerai. Jų patirtis scenoje jau puikiai juntama, juk ne veltui jie apšildė pačius "Soulfallen". Kuo toliau, tuo laisviau jie jaučiasi scenoje, pramoko užmegzti ryšį su klausytojais. Grupės bosistas Donatas ant scenos užsiropštė, apsirengęs kečupu išpurvintais marškiniais, kuriuos gavo liepos mėnesį vykusiam "Lentpjūvės festivalyje" iš "Oboltred" nario Brotherio (sklinda gandai, kad dėmės ant šių marškinių ne tik įsisenėjo, bet jau ir skleidžia kvapą ;D). Tą vakarą "Rencor" sugrojo ne tik jau žinomas savo dainas, bet ir kelis koverius ("Venom - Countess Bathory", "Death - Zombie Ritual" ir "Anal Safyra - Gal Tylaus Grinduko"). Šios grupės neapleido ir nesėkmės - tai buvo dingęs garsas, tai nutrūko gitaros styga. Tačiau "Rencor", nepaisant to, užkūrė pirtį ir privertė lankytojus pogintis, kratyti galvas. Jie atliko savo darbą gerai.
Antrieji ir paskutinieji ant scenos užlipo vilniečiai deferiai "Oboltred". Vokalistas nusimovė kerzus, atsiraitojo kelnias, išsitepliojo raudonos spalvos guašu, net atsisegė klyną.:D Scenoje vokalistas tiesiog šėlo. Galėjai pajausti, kad scenoje ne naujokai. Jie sugrojo visas savo demo CD dainas, keletą koverių ("Deicide - Lunatic of God's Creation" ir "Carcass - Reek Of Putrefaction"), taip pat buvo sugroti du naujesni gabalai - "Naujas kerštas" ir "Rutulinis". Buvo surengtas mini spektaklis ar prakalba (nežinau net kaip pavadinti tai): scena buvo apšviesta raudona šviesa, vokalistas pastatė degantį fakelą, jo rankoje iš maišelio atsirado tikra kiaulės koja ir jis ėmė susigūžęs vaikščioti po sceną ir kažką growl'u murmėti, ir mosikuotis kiaulės koja.:D Tai prikaustė visų dėmesį. Po to kiaulės koja atliko savo vaidmenį ir grojant dainą "Kiaulė Laurynas". "Oboltred" tą vakarą užkūrė tikrą pragarą "H.DU.O pub'e". Publika tiesiog šėlo per jų pasirodymą. Buvo galvų kratymo, buvo pogo... Šie mirtininkai pasirodė puikiai. Dar prieš koncertą perklausęs jų demo "Garažo Revizorius" buvau geros nuomonės apie juos, o jų pasirodymas "H.DU.O" scenoje paliko nemažą įspūdį. Dar iki šiol galvoje skamba: "Vyyy... vyyyy... Kiauuuulėėėėė Lauryyyynaas...".;D
Taigi, kaip ir visi koncertai, šis taip pat turėjo tiek gerų dalykų, tiek blogų. Pliusai - tai iš grupių sklidusi didelė energija, pats "Oboltred" pasirodymas, geras garsas, publikos palaikymas. Koncerto minusai - tai gan mažas susirinkusių skaičius, nesklandumas su "Guided Violence", mažas dalyvavusių grupių skaičius (tik 2 grupės), buvo parinkta sunkiai atrandama vieta ne vietiniams. Taip, sulaukėme skundų dėl vietos, pasak kelių lankytojų, ji sunkiai atrandama, taip pat dėl kainos, kurią reikėjo mokėti tik už 2 grupes. Į tai atsižvelgsime kituose koncertuose. Bet pripažinkit, mielieji, buvo smagu.;)

Kategorija: Rašliava | Peržiūrų: 906 | Parašė: Vyga | Tags: Mito Brolija, h2o | Reitingas: 0.0/0 |
Iš viso komentarų: 6
6 BlackLight  
0
Prieš renginiui įvykstant su Rolka jį jau buvome nurašę ir juokavome,jog geriau eiti kur alaus gerti nei koncertą rengti:}

5 Vyga  
1
Na va, pataisiau savo netikslumus. smile

3 BlackLight  
1
Gerai,kad nėjome alaus gerti.:D

4 Vyga  
0
Kodėl? biggrin

1 mesuzalu3474  
3
Iš tiesų, net ir aš nesitikėjau, kad toks smagus koncertėlis išeis smile

2 Vyga  
0
aha happy


Tik prisiregistravę gali komentuoti.
[ Registration | Login ]