Kategorijos

Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2010  »
SePrAnTrKtPnŠe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Ketvirtadienis, 2024-04-25, 08:13
Sveiki prisijungę! Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai()

Rašliava

MB » 2010 » Rugpjūtis » 20 » Tuborg Green Rock Castle
Tuborg Green Rock Castle
18:54
Mintis apsilankyti Apocalyptica pasirodyme galvelėje sukosi jau seniai, kelerius metus, tačiau, kai jie atvažiuodavo dažniausiai pagalvodavau, kad gal kitais metais nuvyksiu, juk visvien sugrįš. Lygiai taip pat būtų praslinkę ir šie metai, tačiau septintas kartas nemelavo. Nors vis tik iš pradžių net neketinau vykti į Trakus, tačiau likus dienai iki koncerto vienas žmogus įkalbino ir nusprendėme vykti.
Rugpjūčio 13-osios dieną, likus kelioms valandoms iki koncerto bilietai atsiduria kišenėje ir apie 17h pajudame iš Panevėžio. Nuvykusios į Trakus susipažįstame su automobilio parkavimo įpatumais ir nutariame jį palikti pas pažįstamą. Priėjus pirmąjį tiltą link pilies mus pasitiko apsauginiai, kurie neatrodė, nei linksmi, nei pikti, tiesiog žmonės dirbantys savo darbą. Prie antrojo tilto taip pat stovėjo apsauga, kuri tikrino bilietus. Šiek tiek keista, jog negavome jokių apyrankių ar kažko, kas leistu atpažinti, jog esame ne prasmukę „zuikiai“ be bilietų, tačiau, kaip vėliau pastebėjau, to ir nereikėjo, nes prie pilies pašaliniai niekaip prieiti nebūtų galėję. Einant per tiltą iš kažkur išnyra autobusiukas, kuris vargiai telpa tilto plotyje. Kirbėjo mintis, kaip su tuo autobusiuku prasilenkti. Praeidama pro šalį dirstelėjau į autobusiuko langą ir pamačiau Apocalyptica vyrukus, kurie vėliau grįžo su baltu maišiuku pilnu smagaus turinio. Karšta, kaip pragare, todėl pasiėmusios gėrimus, nueiname prie scenos. Aplinka maloni aplinka, žmonių nemažai, nors dar tik pati pradžia.
Pirmieji ant scenos pasirodo Žas. Sugrojo jie neblogai, staigmenų jokių nepateikė, susiklausė smagiai ir nuotaikingai. Tru uždavė publikai klausimą: 'ko labiau laukiam ar Bix‘ų ar Rasmus', kai jis pasakė, jog Bix‘ų, maniau, jog spiegiančios trylikametės pirmose eilėse jį sudraskys į gabalus, tačiau laimei, liko gyvas ir sveikas. Nuskamba tokios dainos, kaip: „ suka, gyvenimo ratu“, „kalbos inspekcija“, „Sudrumskime ramybę“.
Po jų grojo BIX. Publikai jie patiko, dauguma kartu traukė tokias dainas kaip: „Jis vagis“, „Mes tikim“ ir kitas. Po to sekė maždaug pusvalandžio pertrauka.
Kai Trakų pilį apgaubė tamsa ir sienas nudažė žalia prožektorių šviesa pasirodė Apocalyptica muzikantai, nešini violončelėmis. Šiek tiek nustebau, nes tikėjaus juos išvysti paskutinius. Sužavėjo grupės skleidžiama energija ir kaip tie vyrukai nepailsdami šėlo scenoje, nešini savo nelengvais instrumentais. Pilies kiemas tapo sausakimšas ir dauguma susžavėję stebėjo suomių pasirodymą. Violončelių garsai pavergė ir mane. Likau patenkinta, jog vis tik atvažiavau pasiklausyti šių vyrukų. Apocalyptica sugrojo nemažai visiems puikiai žinomų dainų. Metallicos coverius „ Master of pupets“ ir „Enter sadman“ kartu dainavo visas burys žiūrovų. Buvo sugrota nemažai ir kitų thrash metal žanro kūrnių. Apocalyptica taip pat pagrojo kelis savo kūrinius iš naujo albumo „7th Symphony“, kuris netrukus turėtų pasirodyti. Kartu su grupe pasirodė vokalistas T.Johanssonas. Šis energingas vyrukas savo darbą atliko puikiai ir užsitarnavo publikos simpatijas. Apocalyptica surengė puikų, energingą, kartais lyrišką pusantros valandos šou.
Po Apocalypticos scenoje pasirodė The Rasmus. Po violončelininkų pasirodymo jie atrodė labai silpnai. Mano ausims, tai buvo tiesiog nesusipratimas. Šie vyrai niekuo manęs nesužavėjo, maždaug pusės publikos taip pat, kuri po truputi pradėjo skirstytis ir judėjo pilies išėjimo link. Maždaug po 15-20min. sugalvojome pasielgti taip pat. Tolstant nuo pilies vis dar girdėjome iš žaliosios pilies sklindančius akordus, kurie vėliau ištirpo vasaros naktyje.

Viską reziumuojant tai buvo smagiai praleistas rugpjūčio vakaras su muzika, pilyje.

Parašė: MoonlightMari

Kategorija: Rašliava | Peržiūrų: 636 | Parašė: BlackLight | Reitingas: 0.0/0 |
Iš viso komentarų: 0

Tik prisiregistravę gali komentuoti.
[ Registration | Login ]