Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Liepa 2009  »
SePrAnTrKtPnŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Penktadienis, 2024-04-19, 13:15
Sveiki Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai
MB » 2009 » Liepa » 20 » Kodekso nepaisymas
Kodekso nepaisymas
18:00
Taigi,kaip matome yra asmenų kurie nesilaiko troo'izmo kodekso pirmojo punkto ir galbūt antrojo. Dėl tokio tyčinio elgesio to nario dalyvavimas klubo veikloje bus apsvarstytas su likusiais klubo nariais.

Mito broliai

Peržiūrėta: 1067 | Įdėjo: BlackLight | Reitingas: 5.0/2 |
Iš viso komentarų: 6
6 Luxanthropy  
2
Skiriu sia daina angeleliui su raudona veduokle http://www.youtube.com/watch?v=mSO2-9BrYn4

5 Kempas  
0
"Aš nemaniau, kad laisvas nuomonės reiškimas į kurį, po vieną, jūs nesate pajėgus atsakyti prives prie šito." Laisvas nuomonės reiškimas taip pat turi būti proto ribose. Kai jau laisvas nuomonės reiškimas pereina į varymą ir bandymą kažkokį šūdą suvelti, tai nebėra laisvas nuomonės reiškimas.

4 Garrote  
0
Antras punktas yra 'Garbingai atstovauti klubo interesus'. Garbingieji Riteriai tai turbūt reiškia laižyk vienas kitam šikną ir gerinkis kitam,GERINKIS!!!!...kad tokio impeachment'o nepadarytų,kaip garrote. Tai turbūt reiškia ir tylėk! TYLĖK, o Mito Broli, jei tau kas nepatinka.
Pirmasis punktas yra 'Gerbti Mito Brolijos narius'. Pagarba reikia užsitarnauti, bet to negana,reikia ir toliau garbingai elgtis. Akivaizdus ir perdėtas pagarbos rodymas,prie gero neveda,tik jums dabar taip atrodo,o Mito Brolijos riteriai ir princesės.
Trečias (mano punktas) eikit nachuj jei jums kas nepatinka,'kumščiotinkitės' ir 'paladuokitės' į sveikatą. Aš nemaniau, kad laisvas nuomonės reiškimas į kurį, po vieną, jūs nesate pajėgus atsakyti prives prie šito. Juk tai nėra barbių namelio 'klubas', bet principas panašus 'plastic' elgesys, toks pat tikras kaip įsivaizduojamas draugas. O kalbant apie draugus... Na čia jau,turbūt, suklusot,tai...ar gražu kitą tept tuo kuo pats smirdi? Turiu ir daugiau ką pasakyti, bet abejoju,kad dauguma iš jūsų sugebės sukoncentruoti dėmesį taip ilgai.

P.S
Nereikalinga man mito brolija(juk ir taip aišku ką nuspręsite, tam ilgų svarstymu nereikia) ,jei tokie biesai čia dedasi,kad būti kažkokios bendruomenės nariu turi mokėti būti individu. Bendruomenė... Būtų buve smagu. Gal. Kaip ten bebūtų,nepaisant to,kad ko gero, nepriimsite mano nuomonės ir žinau ką jūsų pikti liežuviai plaks linkiu jums daugiau alaus, daugiau knygu ir svarbiausia daugiau METALO \m/


3 Garrote  
0
Jei man kažkas labai nepatinka tai aš jau nebe 'troo'. Kur aš negerai elgiuosi? Drošk.

2 Kempas  
0
neprisistatys, tai bus galima pristatyt.

1 Anusas  
0
Kurie čia kažkokie ne tokie? Prisistatykit. biggrin

Tik registruoti vartotojai gali komentuoti.
[ Registracija | Prisijungti ]