Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Gruodis 2012  »
SePrAnTrKtPnŠe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Trečiadienis, 2024-04-24, 18:46
Sveiki Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai
MB » 2012 » Gruodis » 11 » Į Lietuvą atvyksta metalo grupės iš Italijos – „Echotime“ ir „Gengis Khan”
Į Lietuvą atvyksta metalo grupės iš Italijos – „Echotime“ ir „Gengis Khan”
20:51
Gruodžio mėnuo žada daug naujų siurprizų sunkiosios muzikos gerbėjams. Vienas iš jų – tai gruodžio 14-ą dieną įvyksiantis svečių iš saulėtosiosios Italijos koncertas. Juos apšildys vilniečių grupė “Re-Act”.

“Echotime” – tai penkių žavių vyrukų grupė, inspiruota tokių muzikos legendų kaip “Deep Purple”, “Skid Row”, “AC/DC”, “Queen”, “Kiss”, “Bon Jovi” ir kitų XX-o amžiaus pasaulinio garso atlikėjų. Atlikimo meistriškumas, muzikinės kompozicijos stabilumas bei tradiciniai sunkiojo metalo “riff’ai” – štai kaip galima apibūdinti “Echotime” kuriamą muziką.
Grupė susikūrė 2002-ais metais. Per pastaruosius 3-jus metus “Echotime” sugrojo daugiau negu 200-us gyvo garso koncertų gimtojoje šalyje. Nuolat tobulindami savo repertuarą, muzikantai bando atgaivinti senąsias “heavy metal” muzikos tradicijas. Muzikantai ant scenos užkuria tikrą pirtį – dinamiškas šou laukia kiekvieno atėjusiojo į jų koncertą.

“Gengis Khan” – tai šiemet susikūrusi sunkiojo metalo grupė. Jų muzika – tai “miksas” tarp hard roko, 80-ųjų metalo su nedideliais “glam” metalo priemaišais. Projekto įkūrėjai – du broliai – Frank Leone ir Marizio Leone. 2012-ųjų metų vasaros pabaigoje jie jau įrašė pirmąjį albumą, pavadinimu “Gengis Khan was a rocker”, kuris artimiausiu metu turėtų išvysti dienos šviesą. Prieš pasirodant albumui, muzikantai išleido video klipą singlui “She’s got The Power”. Na, o nuo gruodžio mėnesio grupė išvyksta į turą po Europą, kurio metu ketina surengti porą koncertų ir Lietuvoje.
“Re-Act” – tai penkių kūrybingų vyrukų kolektyvas iš Vilniaus. Jausminga muzika, gražūs dainų tekstai, grunge muzikos motyvai sužavi ne vieną merginą. Anksčiau grupė vadinosi “The Season”, tačiau dėl asmeninių priežasčių prieš metus pakeitę pavadinimą, vyrukai toliau darbuojasi ties naujomis dainomis ir tobulina koncertinę programą.

Peržiūrėta: 477 | Įdėjo: BlackLight | Reitingas: 0.0/0 |
Iš viso komentarų: 0
Tik registruoti vartotojai gali komentuoti.
[ Registracija | Prisijungti ]