Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Balandis 2012  »
SePrAnTrKtPnŠe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Penktadienis, 2024-05-17, 08:07
Sveiki Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai
MB » 2012 » Balandis » 5 » KATEDRA LEAD DUET – 13-ojo festivalio „Kilkim žaibu“ staigmena
KATEDRA LEAD DUET – 13-ojo festivalio „Kilkim žaibu“ staigmena
13:45
KATEDRA LEAD DUET – naujo projekto vardas, menantis senus legendinės grupės KATEDRA laikus. Tai grupės stipriausias visų laikų duetas – Povilas Meškėla ir Ričardas Laginauskas. Po 21 metų išsiskyrimo šie muzikantai vėl apjungė jėgas į vieną kumštį, kad primintų mums auksines KATEDROS dainas. Vyrai prikels naujam skambėjimui senąsias grupės dainas, kurias anksčiau atlikdavo kartu. Tai nebus senosios KATEDROS sugrįžimas, duetas atliks senuosius kūrinius, padedami dabartinės KATEDROS muzikantų. Gal dar kada ir sulauksim visa senąja sudėtimi atgijusios grupės koncertų, bet kol kas turime tiktai šį – stipriausią KATEDROS duetą, o tai jau yra labai labai daug!

Povilo ir Ričardo duetas bus viena svarbiausių 13-o festivalio „Kilkim žaibu“ grupių. Kodėl? Dėl begalės priežasčių. Turbūt niekas nesiginčys, kad šie roko veteranai labai stipriai paveikė Lietuvos sunkiojo roko vystimąsi. Jie pirmieji tais įsimintinais Lietuvos atgimimo laikais praskynė kelią sunkiosios muzikos scenai. Galima teigti, kad KATEDRA yra Lietuvos sunkiojo roko pionieriai.

Festivalio „Kilkim žaibu“ organizatoriai taip pat neslėpia savo sentimentų šiai grupei. D.Kurlis pripažįsta, kad būtent grupė KATEDRA buvo pirmoji metalo grupė, nuo kurios metalas visam laikui tapo jo gyvenimo dalimi. „Ką gali žinoti, jei tada, būdamas dešimties ar vienuolikos metų, nebūčiau susidomėjęs metalu, gal mano gyvenimas būtų pasukęs visai kita linkme? Nesikuklinsiu sakydamas, kad tada nebūtų nei šio festivalio „Kilkim žaibu“. Lietuva neturėtų šio ilgaamžiškiausio ir pirmojo festivalio po atviru dangumi. Koks būtų poveikis Lietuvos sunkiajai scenai, jei nebūtų festivalio „Kilkim žaibu“? Galbūt daugelis Lietuvos sunkuiosios muzikos renginių organizatorių neturėtų šio pavyzdžio kaip atspirties taško. Kitiems Lietuvos sunkiosios muzikos festivaliams nereikėtų su mumis konkuruoti ir galbūt Lietuvos sunkiosios muzikos melomanai šiandien negalėtų pasidžiaugti tokio aukšto lygio „open airais“, kokius turime dabar,“ – sako pagrindinis festivalio „Kilkim žaibu“ organizatorius.

Taigi viskas segasi į vieną grandinę ir viskas turi savo reikšmę ir prasmę.

Niekada negrojusi festivalyje „Kilkim žaibu“ grupė KATEDRA vis dėlto turi šiam festivaliui didelę reikšmę. Festivalio organizatoriai labai džiaugiasi, kad pagaliau svajonė išsipildė, senosios KATEDROS dvasia atgims būtent šiame festivalyje. Po 21 metų pertraukos senieji himnai „Mes jėga“, „Kraujo kvapas“, „Requiem mamai“ vėl bus atliekami stipriausu KATEDROS Povilo ir Ričardo duetu.

Susibūrę po 13-ojo „Kilkim žaibu“ vėliava, patirsime, kad kartu mes esame jėga.

Geros naujienos dėl bilietų. Nors nuo balandžio 1 d. bilietai pabrango, kainuoja 93 Lt, bilietus bus galima įsigyti pigiau vykstant į renginį su draugais. Nuo balandžio 1 d. iki renginio dienos, perkant išankstinius bilietus, galioja akcija „šeši bilietai už penkių kainą“. Tokiu atveju turite galimybę įsigyti bilietą už labai gerą kainą – 77,50 Lt.
Renginio dieną bilietai bus brangesni.

Peržiūrėta: 446 | Įdėjo: BlackLight | Reitingas: 0.0/0 |
Iš viso komentarų: 0
Tik registruoti vartotojai gali komentuoti.
[ Registracija | Prisijungti ]