Kategorijos

Klubas

Susidomėję klubu ar norintys prie jo prisijungti, rašykite E-paštu mitobrolija@gmail.com

Metalinis speigas



Pašnekesiai

Muzika

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2010  »
SePrAnTrKtPnŠe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Paieška

Statistika


Viso prisijungusių: 1
Svečių: 1
Registruotų vartotojų: 0

Login

Sunkiosios muzikos klubas - Mito Brolija
Penktadienis, 2024-04-26, 09:50
Sveiki prisijungę! Svetys
MB | Registracija | Prisijungti | RSS | Privatūs pranešimai()

Rašliava

MB » 2010 » Rugpjūtis » 17 » 2010-ųjų Mito Naktis arba Žolinių išvakarių kronikos
2010-ųjų Mito Naktis arba Žolinių išvakarių kronikos
13:06
Bėgo bėgo kalendorinės dienelės ir atlėkė rugpjūčio 14-oji. Šią dieną įvyko antrasis uždaras pasilėbauvimas „Mito Naktis". Taigi, šiai dienai labiau įsibėgėjus jau smarkiai po pietų, prasidėjo „Mito brolijos" būrelyje sujudimas.
Sėdau į savo parūdijusį „smėliavą guolį" ir nuvažiavau paimti Rolando. Edma jau laukė centre prie „IKI". Nusprendėm, kad reik alaus - ne bet kokio, o gyvo. Nuėjom į gyvo alaus krautuvėlę, esančią už autobusų stoties (tikslaus adreso nežinau, tad šios krautuvėlės reklama čia bergždžia). Nusipirkom po 2 litrus „Kanapinio" alaus, sėdom į mano „guolį" (kuris garsiau rūdija, nei muzika groja:D) ir pajudėjom į Salvijaus sodo pusę. Pasirodo, Salvijus su Mantu jau ten buvo. Gaspadinavo mat. Kadangi nežinojau kelio, tai mano GPS‘u buvo Rolandas. Po trumpos kelionės pasiekėm tą „rojaus sodą". Iš viso buvom septyniese. Prisukom krepšinio lentą, sudėjom pavėsinę, merginos padėjo ant stalo užkandžių. Tereikėjo suvažiavimo atidarymą padaryti. Salvijus nusprendė tai padaryti pataikant kamuolį į krepšį. Iš trečio karto kamuolys įkrito į krepšį - „Mito Naktis" buvo atidaryta.
Pirmieji alaus gurkšniai numalšino mūsų troškulį iš po trumpos kelionės saulės prikaitintu „guoliu". Salvijaus išnešta magnetola, praminta „babuška CD", visą vakarą palaikė metalinį frontą grodama Arch Enemy, Children of Bodom, Oboltred, Night, Amžiaus dainas (pamenu tik šias grupes). Dėl karštos saulės kaitros pirmieji du alaus puodeliai truputį jau pokštelėjo.
„Mito Naktis" aišku neapsiėjo ir be atrakcijų. Viena tokių buvo šiltnamio laistymas.:D Į šią atrakciją pasileido Salvijus ir Rolandas (va kur didieji ūkininkai).
Vėliau sugalvojom pažaisti krepšinį. Aš ir Mantas prieš Salvijaus ir Rolando komandą... Iš pradžių kamuolys buvo klusnus, krito į krepšį, paskui prasidėjo nesėkmės, o kai nesėkmės užklupo, tai ir pažiro keiksmų banga iš mano burnos. Salvijui ėmė sektis ir taip jų komanda išsiveržė į priekį. Aš ir Mantas pralošėm (rezultatas buvo... hm... nepamenu rezultato...;D). Žaidėm neilgai, tačiau jau spėjau pridusti.
Grįžę prie stalo susivertėm dar po puodelį kitą alaus. Galiausiai buvo užkurta šašlykinė, ant iešmų sumauti šašlykai ir negailestingai iškepti. Godžiai sukirtom šašlykus. Dar puodelis alaus... Dar keli sumuštiniai... Truputį vėliau buvo iškeptos ir dešrelės. Pastarąją sugebėjau tik vieną šiaip ne taip suvalgyti. Nebetilpo jau. Prie stalo kalbėjomės, juokėmės, nusišnekėjom. Salvijaus prašymu Rolandas, parodijuodamas „Night", uždainavo keletą jų dainų eilučių. Tai privertė nusijuokti. Galiausiai mūsų būrelį ištiko alaus krizė, jis baigėsi (ir kas galėjo jį išgerti..? :D).
Edma pirmas nuėjo į palapinę (kur nenueis, kai ne vienas ;D). Mantas dar iš kažkur ištraukė vyno butelį. „Pabūkim gotais... Gerk tik..." – tegirdėjau iš jo. Susiverčiau puodelį vyno. Jis buvo paskutinis, daugiau nebegalėjau. Tas paskutinysis vyno puodelis buvo kaip kontrolinis šūvis smegeninėn. Ech, sunku būti gotu.:D Rolandas atsisakė vyno ir nuėjo miegoti į „babuškos chatą". Pamenu, dar ilgai lindome pas Rolandą ir trukdėme jam miegoti. Tuo tarpu Mantas sugebėjo įlipti į vandens dubenį, kurio nepamatė. Čia vėl nesusilaikiau nesusikvatojęs.:D Dar truputį pabludinėjome kaip neramios dūšios po sodo gatvelę.
Gult privertė eit Salvijaus „Aš einu miegot jau..." Ką gi beveiksi daugiau? Su Mantu bandėm įsitaisyti mano „guolyje" (ir kokio velnio aš ten lindau, juk buvo laisva palapinė...:D). Teko persigalvoti ir dingti į tą palapinę. Užsiklojęs miegmaišiu (mat nebesugebėjau įlyst į jį) paskutinį kartą žvilgtelėjęs į žvaigždėtą dangų užmigau kūdikio miegu.
Ryte pasidarė karšta palapinėje, mat saulė kaitinti pradėjo. Išlindau lauk, išsitiesiau ant žolės ir toliau gulėjau. Buvo negera. Pykino. Dar ilgai taip gulinėjau ant žolės, vis slėpdamasis nuo saulės pavėsyje. Pradėjau jausti, kad „Mito Naktis" pradėjo kilti iš skrandžio aukštyn. Teko lėkt nuošaliau. Apsivėmiau... Che, radau kuo pasigirt, ane?:D Taip kelis kartus lėkiau vemti. Galiausiai po tų kelių kartų ir daug gurkšnių vandens ėmiau atsigauti. „Mito Nakties" nuodėmės buvo pašalintos iš mano skrandžio. Kol aš bandžiau atsigauti, kiti jau spėjo sutvarkyti sodą. Nors dar galva truputį svaigo ir buvo negera, sėdau už vairo. Pakeliui atgal į Panevėžį užvažiavome į karjerą. Čia du undinai – Salvijus ir Rolandas – linksmai pasipliuškeno. Sėdom į savo „guolius" susimojavom ir patraukėm atgal į namus.
Tai štai kokia buvo 2010-ųjų metų „Mito Naktis". Gėrėm gyvą alų, klausėm „babuškos CD", žaidėm krepšinį, pabuvom gotais gerdami vyną, apturėjom romantiškas akimirkas, kai poilsio minutę nugriuvus ant žolės stebėjom žvaigždes.:D Buvo linksma.


Iš kairės: Vygintas,Salvijus,Rolandas,Edmundas,Mantas.

Kategorija: Rašliava | Peržiūrų: 1341 | Parašė: Vyga | Tags: Mito Brolija, Mito naktis | Reitingas: 4.0/2 |
Iš viso komentarų: 5
4 mesuzalu3474  
0
Gotais buvo patapta ne dėl to, kad buvo gertas vynas, tačiau dėl to, kad mus taip, bežaidžiančius krepšinį, apšaukė kažkokie padarai iš pravažiuojančio automobilio biggrin

5 Vyga  
0
negirdėjau aš to. biggrin

3 Ignas_  
0
Ne, bet Vygos rasliava visad idomu skaityti smile kitamet ir man reiks pabuvot mito nakty biggrin

2 BlackLight  
0
Na,ką šiais metais 'Mito Naktis' buvo daug kartų stipresnė nei praeitų metų. Kitais metais laukime dar didesnio kempingo, dar daugiau žmonių bei koncerto.:)

1 Northman  
0
gerai cia susiskaite smile


Tik prisiregistravę gali komentuoti.
[ Registration | Login ]